Home

Wat kan Jong Voka Leuven jou bieden?

Jonge ondernemers zetten zich permanent in om het succes van hun onderneming te realiseren. Ze zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer hierbij een cruciale rol speelt. Ze staan dan ook open voor discussie en zijn permanent op zoek naar inspiratie en kennis

Community

Jong Voka biedt aan jonge ondernemers een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld.

Content

Jong Voka organiseert events die inspireren. Bedrijfsbezoeken, boeiende sprekers, ondernemersgetuigenissen … De jonge ondernemer wordt geconfronteerd met een pak kennis en ervaring en breidt zo de eigen kennis en ervaring verder uit.

Coaching

Jong Voka ondersteunt de ontwikkeling van jonge ondernemers. Advies, opleidingstrajecten, expertenpanels … Kaderleden met ondernemerspotentieel aanmoedigen. Ondernemers laten groeien. Bedrijven niet laten stilstaan. Daar werkt Jong Voka gedreven aan mee. Door het samenbrengen, inspireren en begeleiden van jonge ondernemers, met de steun en organisatie van zijn lokale werkingen, is Jong Voka dan ook de katalysator voor jong ondernemerschap!

Word nu lid!

Wil je graag lid worden van de tofste vereniging van Vlaams-Brabant? Dan geven we je alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten van Jong Voka Leuven.

Lid worden

Jong Voka Leuven

Onze partners

  BMW Juma Leuven The Matz